Neljale
4
|
Leiburi Brioche burgerikukkel
|
4
|
Rakvere Veiseburger
|
4
viilu
|
Epiim Special juust
|
4
viilu
|
Rakvere Ameerikapärane toorsuitsupeekon
|
8
sl
|
Felix Tomatiketšup
|
2
|
punane sibul
|
6
sl
|
punane veiniäädikas
|
1
tl
|
suhkur
|
0,5
tl
|
sool
|
4
viilu
|
tomat
|
|
lehtsalat
|
Viiluta sibul ja sega soola, suhkru ning äädikaga ja jäta vähemalt 15 minutiks maitsestuma.
Valmista grillil või pannil veiseburger vastavalt pakendi juhistele.
Peale teise poole keeramist lisa juust ja lase sellel sulada kuni kotlet valmib.
Küpseta peekoniviilud pannil või grillil krõbedaks ja soojenda samas ka kuklipooled.
Kata kuklipooled ketšupiga, tõsta alumisele kuklipoolele kotlet, sellele lehtsalat, peekon, tomativiilud ja marineeritud sibul.
Kata pealmise kuklipoolega.