Burger peekoni ja marineeritud punase sibulaga

30 min
Lihtne

Neljale

Koostisosad

4
Leiburi Brioche burgerikukkel
4
Rakvere Veiseburger
4 viilu
Epiim Special juust
4 viilu
Rakvere Ameerikapärane toorsuitsupeekon
8 sl
Felix Tomatiketšup
2
punane sibul
6 sl
punane veiniäädikas
1 tl
suhkur
0,5 tl
sool
4 viilu
tomat
lehtsalat

Valmistamine

1

Viiluta sibul ja sega soola, suhkru ning äädikaga ja jäta vähemalt 15 minutiks maitsestuma.

2

Valmista grillil või pannil veiseburger vastavalt pakendi juhistele.

3

Peale teise poole keeramist lisa juust ja lase sellel sulada kuni kotlet valmib.

4

Küpseta peekoniviilud pannil või grillil krõbedaks ja soojenda samas ka kuklipooled.

5

Kata kuklipooled ketšupiga, tõsta alumisele kuklipoolele kotlet, sellele lehtsalat, peekon, tomativiilud ja marineeritud sibul.

6

Kata pealmise kuklipoolega.

Head isu!