Neljale
4
tk
|
Leiburi Burgerikukkel seesamiseemnetega
|
400
g
|
Rakvere Veisehakkliha
|
3
sl
|
pesto
|
4
viilu
|
Rakvere itaaliapärane toorsuitsupeekon
|
4
viilu
|
Epiim Eesti juust
|
4
sl
|
Felix Tomatiketšup
|
4
|
u 1 cm laiused baklažaaniviilud
|
4
viilu
|
tomat
|
|
"Frillice" salat
|
|
basiilikulehed
|
Maitsesta baklažaaniviilud kergelt soolaga.
Sega hakkliha 2 sl pestoga ja vormi saadud massist 4 ühesuurust burgerikotletti, mis oleksid läbimõõdult veidi suuremad kui burgerikukkel, sest kuumuse mõjul kotleti mõõt veidi kahaneb.
Küpseta grillil või pannil mõlemalt poolt 2-3 minutit.
Peale teise poole keeramist lisa juust ja lase sellel sulada kuni kotlet valmib.
Kuivata baklažaanid soola mõjul eraldunud veest majapidamispaberi abil ja küpseta burgerikotlettidega samal ajal, vahepeal pöörates.
Grillitud baklažaaniviilud määri järele jäänud pestoga.
Soojenda grillil kuklipoolikud ja kata ketšupiga.
Tõsta alumistele kuklipooltele kotletid, neile baklažaaniviilud, tomativiilud ja „Frillice“.
Kata pealmiste kuklipooltega ja kinnita soovi korral grilltikkudega.