3-4
viilu
|
Epiim Grilljuustu
|
3-4
|
Tomatit
|
1
|
Punane sibul
|
2
|
Küüslauguküünt
|
|
Oliivõli
|
|
Palsamiäädikas
|
|
Kuivatatud maitseürdisegu (nt petersell, rosmariin, basiilik, tüümian, oregano, salvei)
|
|
Sool
|
|
Seemnesegu
|
|
Värske petersell
|
Lõika tomatid ja sibul paksemateks viiludeks. Tõsta ahjuvormi. Purusta küüslauk ja laota üle tomatite. Piserda oliiviõli ja palsamiäädikaga. Maitsesta maitseürtide segu ja soolaga. Küpseta 200 kraadises ahjus umbes 40 minutit.
Kui tomatid on valmis, prae grilljuust. Kuumal pannil umbes 2 minutit mõlemalt poolt kuni juust on kuldne. Tõsta tomatid ja juust taldrikule. Puista üle seemnesegu ja värske peterselliga. Söö koheselt!