Retsepti autor: Nele Luik
Kogused on ühe burgeri kohta
1
tk
|
brioche burgerikukkel
|
2
tk
|
peekonit
|
1
suurem viil
|
Epiim grilljuustu
|
1
väiksem
|
porgand
|
1
väiksem
|
värske kurk
|
2-3
spl
|
majoneesi
|
1
tl
|
kuivatatud oreganot
|
|
soola ja pipart
|
Valmista salat. Selleks lõika porgandist ja kurgist peenikesed ribad (või kui sul on spiraalimasin, tee spiraalid). Sega hulka majonees. Maitsesta soola, pipra ja oreganoga.
Rösti pannil burgerikuklid ja prae peekon.
Prae grilljuust pannil mõlemalt poolt paar minutit kuni kuldpruun.
Pane kokku burger: määri alumine kuklipool majoneesiga, aseta peale salat, grilljuust, peekon ja veel veidi salatit ning kukli teine osa.
Serveeri koheselt.