Paljude eestlaste klassikaline hommikusöök on omlett. See retsept on aga veidi teises, Hispaania võtmes.
Proovi ja sa ei kahetse!
6
T
|
Muna
|
4
tk
|
Keedetud kartul
|
1
tk
|
Paprika
|
1
tk
|
Suvikõrvits
|
1
tk
|
Keskmine sibul
|
100
g
|
Epiima Pizzamix riivjuust
|
|
Näpuotsaga soola ja pipart
|
|
Oliivõli ja võid
|
Keeda kartulid ja lõika tükkideks. Võid kasutada ka eelmisest õhtust üle jäänud keedetud kartuleid.
Koori ja haki sibul peeneks. Tükelda paprika ja suvikõrvits kuubikuteks.
Kuumuta oliivõli ja või segu pannil ning pruunista selles kartulitükid. Lisa sibul, suvikõrvits ja paprika ning prae kuldseks.
Klopi munad kausis lahti ning maitsesta soola-pipraga. Lisa munasegule kartul, sibul, suvikõrvits, paprika ja riivjuust ning sega õrnalt läbi.
Vala omletisegu kuumale pannile ja küpseta see nõrgal kuumusel peaaegu valmis. Kata valminud omlett sobiva suuruse taldrikuga ning keera pann tagurpidi – nii jääb kohev omlett terveks.
Paku omleti kõrvale värsket salatit.