70
g
|
Epiim Eesti juust light riivjuustu
|
60
g
|
lavašš, täistera
|
80
g
|
tomatit (see on vabavara köögivili ja võid ka julgelt rohkem lisada!)
|
|
pitsamaitseaine
|
Pese tomat ja viiluta.
Laota lavašile tomativiilud. Raputa soovi korral peale pitsamaitseainet või muid meelepäraseid ürte.
Laota peale riivitud juust. Jäta veidikene juustu ka peale raputamiseks.
Keera lavašš rulli ja lõika ca 2 cm paksusteks viiludeks.
Aseta rullid ahjuvormi ning raputa peale järelejäänud juust.
Küpseta eelsoojendatud 200-kraadises ahjus ca 15-20 minutit.
Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea! Lase fantaasial lennata ja lisa soovi korral paprikat, punast sibulat või muud meelepärast.