1
|
väike porru
|
1
sl
|
oliiviõli
|
1
sl
|
võid
|
9
|
redist
|
|
pool purki konservube (400 grammisest konservist) koos vedelikuga
|
3
viilu
|
Special juustu
|
3
|
saiaviilu
|
|
mungoaidandeid ja punet
|
Lõika porru valge pooleks ja seejärel poolratasteks.
Kuumuta pannil oliiviõli ja või.
Prae porrurattaid madalal kuumusel, kuni nad pehmenevad, kuid ei pruunistu.
Tükelda redised sektoriteks, tõsta pannile porru seltsi ja sega kuumutades läbi.
Vala pannile konservoad koos 3-4 sl konservivedelikuga, maitsesta segu soola ja pipraga.
Puista sekka väiksemateks tükkideks lõigatud juustuviilud ja sega.
Juust sulab ja moodustab koos pannil oleva vedelikuga paksu kastme.
Jaga segu saiadele.
Rösti saiu ahjus 200 kraadi juures 5 minutit.
Puista enne söömist peale mungoaidandeid ja punet.