Juustutrühvlid

45min
Keskmine

Kel näpud sügelevad ning on aega ja tahtmist, midagi ilusat teha, siis on just juustutrühvlite tegemise jaoks õige aeg. Külaliste komplimendid on garanteeritud! Retsepti autor: Olga Kaju

Koostisosad

200 g
Epiim Gouda juust
200 g
Toorjuust
0,5 tl
Jahvatatud küüslauk
Noaotsatäis
Cayenne'i pipar
Paneerimiseks – kreeka pähklid, peekon, murulauk

Valmistamine

1

Trühvlite täidise jaoks riivi juust ja sega toorjuustu, jahvatatud küüslaugu ning Cayenne’i pipraga.

2

Tõsta saadud mass külmkappi.

3

Prae peekon hästi krõbedaks ja laota majapidamispaberile nõrguma.

4

Haki murulauk ja pähklid.

5

Purusta blenderis peekon.

6

Vormi juustusegust pallikesed ja paneeri osad pähklitega, osad murulauguga ja osad peekoniga.

Head isu!