4-5
|
Värsket kartulit
|
2-3
spl
|
Epiim Eesti võid
|
|
Must pipar
|
|
Küüslaugupulber
|
|
Sool
|
3
|
Muna
|
3-4
spl
|
Epiim Hapukoort
|
|
Riivitud Epiim Bresto light juustu
|
1
|
Väiksem sibul
|
1-2
|
Küüslauguküünt
|
|
Värske petersell
|
1
|
Tomat
|
|
Kuivatatud oregano
|
|
Õli praadimiseks
|
|
Epiim Eesti võiga praetud kukeseeni
|
Keeda ja purusta kartulid. Lisa Epiim Eesti või, sool, pipar ja küüslaugupulber (maitse järgi). Sega läbi. Võta muffinipann ja aseta sinna muffinipaberid. Vormi kartulipuder vormidesse nii, et muffinipaberi ääred ja põhi oleks kaetud. Küpseta 200 kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni näed, et servad hakkavad kergelt pruunistuma.
Valmista täidis.
Tükelda sibul ja küüslauk, prae pannil koos kuivatatud oreganoga (pane maitse järgi) kuni sibul hakkab kergelt pruunistuma. Tõsta jahtuma.
Klopi kausis lahti munad, sega hulka hapukoor, eelnevalt riivitud Bresto light juust, tükeldatud tomat, hakitud petersell, eelnevalt praetud sibulasegu, sool, pipar.
Võta ahjust eelnevalt küpsetatud kartulipõhjad ja lase veidi jahtuda. Pane iga muffini põhja eelnevalt praetud kukeseeni. Kata munaseguga. Kaunista meelepäraselt kukeseente ja peterselliga. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 20-30 minutit, kuni munasegu on tahenenud. Serveeri hapukoorega.