2-4 portjonit
200
g
|
Brõnsa juustu, tükeldatud
|
200
g
|
kirsstomateid, poolitatud
|
2-3
|
väikest kurki, tükeldatud
|
|
Soovi korral 1 paprika, viiludena
|
1
|
karbitäis meelepärast lehtsalatisegu
|
1
|
punane sibul, õhukesteks sektoriteks lõigatud
|
|
peotäis meelepäraseid ürte – till, koriander, petersell , hakitud
|
|
soovi korral 2 tükeldatud virsikut või pirni
|
Kastmeks vispelda kokku 3 sl veini- või õunaäädikat, 1 sl vedelat mett või vahtrasiirupit, 1 tl Dijon sinepit, 4 sl oliiviõli, 1 sl pestot, soola-pipart maitse järgi
Sega kokku salatimaterjal, laota peale tükeldatud Brõnsa juustu ning nirista peale kastet.