Kiire suvesalat Brõnsa juustuga

10 min
Lihtne

2-4 portjonit

Koostisosad

200 g
Brõnsa juustu, tükeldatud
200 g
kirsstomateid, poolitatud
2-3
väikest kurki, tükeldatud
Soovi korral 1 paprika, viiludena
1
karbitäis meelepärast lehtsalatisegu
1
punane sibul, õhukesteks sektoriteks lõigatud
peotäis meelepäraseid ürte – till, koriander, petersell , hakitud
soovi korral 2 tükeldatud virsikut või pirni

Valmistamine

1

Kastmeks vispelda kokku 3 sl veini- või õunaäädikat, 1 sl vedelat mett või vahtrasiirupit, 1 tl Dijon sinepit, 4 sl oliiviõli, 1 sl pestot, soola-pipart maitse järgi

2

Sega kokku salatimaterjal, laota peale tükeldatud Brõnsa juustu ning nirista peale kastet.

Head isu!