Kodune burger praesibula ja hapukurgiga

20 min
Lihtne

Neljale

Koostisosad

8 viilu
Leiburi Kaerasepiku pala
8 tk
Rakvere pihv
4 viilu
Epiim Special juust
4 sl
Felix Malbe sinep
4 sl
Felix Tomatiketšup
4 tk
sibul
4 tk
hapukurk
lollo rosso salat
õli ja veidi soola (ning soovi korral ka tuhksuhkrut) praadimiseks

Valmistamine

1

Viiluta sibul õhukeselt, maitsesta soolaga ja kuumuta vähese õliga pannil keskmise kuumuse juures u 10 minuti jooksul, kuni sibularõngad on pehmed ja kuldsed (kena jume saad sibulale kiiremini, kui poole küpsemisaja pealt lisad sibulale näpuotsaga tuhksuhkrut).

2

Kuumuta pannil, ahjus või grillil pihvid vastavalt pakendi juhistele.

3

Kui need on parajalt soojad, tõsta pihvidele juust ja kuumuta veel veidi, kuni juust hakkab sulama.

4

Kuumuta ahjus, grillil või rösteris kiirelt saiaviilud, määri pooltele nii ketšupit kui sinepit.

5

Tõsta alumistele viiludele kaks kotletti ja jaga nendele praesibul.

6

Tõsta peale viilutatud kurk ja salatilehed ning kata pealmiste saiaviiludega.

Head isu!