200
g
|
Pasta (fusili)
|
100
g
|
Epiim Hapukoor
|
100
g
|
Epiim Bresto Light Juust
|
2
|
Tomatit
|
2-3
|
Küüslauguküünt
|
1
|
Sibul
|
1
|
Puljongikuubik
|
|
Kukeseened
|
|
Epiim Eesti või
|
|
Veidi õli
|
|
Kuivatatud oregano
|
|
Vesi
|
|
Sool
|
|
Must pipar
|
|
Seedermänniseemned
|
Keeda pasta vastavalt pakil olevale juhendile. Kui fusilli pastat ei ole, sobib ka ükskõik milline muu pastasort.
Prae kukeseened. Kui kasutad värskeid kukeseeni, prae neid esmalt pannil vähese õliga kuni vedelik seentest on aurustunud. Lisa või, sool ja prae veel mõne hetke. Tõsta kõrvale.
Haki sibul ja küüslauk. Prae pannil koos kuivatatud oreganoga kuni maitsed hakkavad eralduma.
Lisa tükedatud tomat, veidi soola ja musta pipart. Hauta veidi, et tomat läheks pehmemaks ja absorbeeriks veidi maitseid.
Purusta hulka puljongikuubik ja kata kogu segu veega (nii, et segu oleks täpselt kaetud). Sega läbi ja hauta kuni vedelikku on veidi vähemaks aurustunud.
Lisa hapukoor. Sega ja hauta veel veidi. Soovi korral lisa veel veidi soola ja musta pipart (soovitan musta pipart lisada julgelt).
Riivi Bresto light juust ja lisa kastmele. Hauta kuni juust on sulanud.
Sega hulka eelnevalt keedetud pasta ja serveeri seedermänniseemnetega.