Koorene kukeseene pasta Bresto light juustuga

40 min
Keskmine

Koostisosad

200 g
Pasta (fusili)
100 g
Epiim Hapukoor
100 g
Epiim Bresto Light Juust
2
Tomatit
2-3
Küüslauguküünt
1
Sibul
1
Puljongikuubik
Kukeseened
Epiim Eesti või
Veidi õli
Kuivatatud oregano
Vesi
Sool
Must pipar
Seedermänniseemned

Valmistamine

1

Keeda pasta vastavalt pakil olevale juhendile. Kui fusilli pastat ei ole, sobib ka ükskõik milline muu pastasort.

2

Prae kukeseened. Kui kasutad värskeid kukeseeni, prae neid esmalt pannil vähese õliga kuni vedelik seentest on aurustunud. Lisa või, sool ja prae veel mõne hetke. Tõsta kõrvale.

3

Haki sibul ja küüslauk. Prae pannil koos kuivatatud oreganoga kuni maitsed hakkavad eralduma.

4

Lisa tükedatud tomat, veidi soola ja musta pipart. Hauta veidi, et tomat läheks pehmemaks ja absorbeeriks veidi maitseid.

5

Purusta hulka puljongikuubik ja kata kogu segu veega (nii, et segu oleks täpselt kaetud). Sega läbi ja hauta kuni vedelikku on veidi vähemaks aurustunud.

6

Lisa hapukoor. Sega ja hauta veel veidi. Soovi korral lisa veel veidi soola ja musta pipart (soovitan musta pipart lisada julgelt).

7

Riivi Bresto light juust ja lisa kastmele. Hauta kuni juust on sulanud.

8

Sega hulka eelnevalt keedetud pasta ja serveeri seedermänniseemnetega.

Head isu!