Kõrvitsasupp suitsujuustuga

30min
Lihtne

Tummine supp saab tänu suitsujuustule kreemjas ja toitev. Kasuta kindlasti pudel- või muskaatkõrvitsat. Nii saad supile selle kõige õigema meki.

*võid kasutada ka teiste maitsetega sulatatud suitsujuustu

Koostisosad

100 g
porrulauku (valget osa)
700 g
pudelkõrvitsat (kooritud ja puhastatud kujul)
3
küüslauguküünt
1 tl
soola
pipart
3 sl
õli
20 g
Epiima võid
200 g
Epiima Sulatatud suitsjuustu küüslauguga
vett

Valmistamine

1

Viiluta porru, haki küüslauguküüned ning puhasta, koori ja tükelda kõrvits.

2

Kuumuta poti põhjas õli ja või.

3

Lisa porru, kõrvitsakuubikud, sool ja pipar. Pruunista.

4

Lisa ka küüslauk ning kuumuta kergelt segu veel läbi.

5

Vala peale nii palju vett, et kõrvitsad oleksid kaetud.

6

Lase segul keema tõusta. Jätka keetmist kaane all keskmisel kuumusel, kuni kõrvits on pehme.

7

Lisa viiludeks lõigatud juust ning purusta supp saumikseriga püreeks.

Head isu!