Tummine supp saab tänu suitsujuustule kreemjas ja toitev. Kasuta kindlasti pudel- või muskaatkõrvitsat. Nii saad supile selle kõige õigema meki.
*võid kasutada ka teiste maitsetega sulatatud suitsujuustu
100
g
|
porrulauku (valget osa)
|
700
g
|
pudelkõrvitsat (kooritud ja puhastatud kujul)
|
3
|
küüslauguküünt
|
1
tl
|
soola
|
|
pipart
|
3
sl
|
õli
|
20
g
|
Epiima võid
|
200
g
|
Epiima Sulatatud suitsjuustu küüslauguga
|
|
vett
|
Viiluta porru, haki küüslauguküüned ning puhasta, koori ja tükelda kõrvits.
Kuumuta poti põhjas õli ja või.
Lisa porru, kõrvitsakuubikud, sool ja pipar. Pruunista.
Lisa ka küüslauk ning kuumuta kergelt segu veel läbi.
Vala peale nii palju vett, et kõrvitsad oleksid kaetud.
Lase segul keema tõusta. Jätka keetmist kaane all keskmisel kuumusel, kuni kõrvits on pehme.
Lisa viiludeks lõigatud juust ning purusta supp saumikseriga püreeks.