2
viilu
|
Saia
|
2
viilu
|
Epiim Rohe juustu
|
1
viil
|
Epiim Grilljuustu
|
1
peotäis
|
Kukeseeni
|
1
tk
|
Värske kartul
|
2
viilu
|
Tomatit
|
1
peotäis
|
Peterselli (hakitud)
|
1-2
tl
|
Epiim Eesti võid
|
3
spl
|
Kikerhernejahu
|
2
spl
|
Riisijahu
|
0.5
tl
|
Cayenne pipart
|
0.5
tl
|
Soola
|
~50
ml
|
Vett
|
1
tl
|
Ajowani seemneid (valikuline)
|
Alusta paneeringu valmistamisest.
Variant 1. Sega kokku kikerherne- ja riisijahu, cayenne pipar, sool ja ajowani seemned. Hakka osade kaupa juurde lisama vett, kuni saavutad kreemja konsistentsi (ei tohiks olla liialt vedel).
Variant 2. Kui sul kodus kikerherne- ja riisijahu ei ole, võid paneerimiseks kasutada ka tavalist nisujahu ja muna.
Valmista ette võileiva vahele minevad komponendid.
Prae kukeseened rohkes võis. Maitsesta vähese soolaga. Tõsta kõrvale.
Lõika kartul keskmise paksusega viiludeks ja prae kuni väljast krõbedad ja seest pehmed. Maitsesta soolaga.
Vahepeal võid hakata võileiba kokku panema. Grilljuustu praadimine jäta üheks viimaseks sammuks, kuna tahad, et ta jääks mõnusalt suussulavaks.
Aseta saiale viil Epiim rohejuustu, seejärel hakitud petersell, 2 viilu tomatit, eelnevalt praetud kukeseened, paar viilu kartulit. Jäta võileib ootele.
Prae grilljuust. Vaata, et pann oleks kindlasti kuum! Prae mõlemalt poolt umbes 2 minutit kuni juust on kuldne. Epiima grilljuustu juures on eriti hea see, et juust on juba eelnevalt valmis lõigatud sobiva suurusega viiludeks.
Tõsta praetud grilljuustu koheselt eelnevalt kokkupandud võileivale. Aseta peale veel 1 viil Epiim Rohe juustu ja kata teise viilu saiaga.
Kasta võileib nii ülevalt kui altpoolt paneeringusse. Kuna saiade vahel on komponente palju ja need kipuvad vahelt pudenema, võid esialgu kasta ka ainult saia alumise poole paneeringusse, tõsta pannile praadima ja kata seal lusikaga teine saiaviil.
Kui variant 1 paneeringut valmistada ei ole võimalik, kasta võileib eelnevalt nisujahusse ja seejärel lahtiklopitud munasegusse ning prae.
Prae mõlemalt poolt kuldseks. Umbes 1-2 minutit.
Söö koheselt!