4-le sööjale
2
|
lillkapsast
|
200
g
|
basiiliku pestot
|
150
g
|
Epiim light riivjuustu
|
50-75
g
|
Epiim võid
|
|
Soola
|
100
g
|
paprikat
|
100
g
|
punast sibulat
|
100
g
|
valgeid ubasid
|
Lõika lillkapsastest välja 4 steiki. Arvesta sellega, et 4 steigi saamiseks oleks sul vaja 2 lillkapsast, sest steiki saab lõigata vaid lillkapsa keskmisest osast. Prae steigid pannil või sees kummaltki küljelt pruuniks ning tõsta ahjuplaanile. Määri lillkapsa peale pestot ning puista peale ka riivitud juust. Aseta steigid 180 kraadi juures ahju 15 minutiks. Ahjust välja võttes võid peal veel lusikaga pestot määrida ja suitsuke meresoola peale puistada.
Kõrvale sobib imeliselt köögivilja vokk. Selleks lõika peenteks ribadeks punane sibul, paprika ja puhasta valged oad. Prae köögiviljad pannil või ja soolaga kergelt läbi.