Neljale
8
viilu
|
Leiburi Mitmevilja pala
|
4
viilu
|
Epiim Hollandi juust
|
4
tk
|
hapukurk
|
|
"Frillice" salat
|
|
Burger:
|
400
g
|
Rakvere Veisehakkliha
|
1
tk
|
küüslauguküüs
|
100
g
|
riivitud keedupeet
|
2
tk
|
munakollane
|
1
tl
|
mädarõigas
|
|
Soola, pipart
|
|
Kaste:
|
4
sl
|
Felix Malbe sinep
|
4
sl
|
majonees
|
1
tl
|
mädarõigas
|
Sega hakkliha läbi küüslaugupressi surutud küüslaugu, munakollaste, mädarõika ja riivitud keedupeediga.
Maitsesta segu soola-pipraga ja sega korralikult läbi.
Vormi saadud massist 8 väikest ühesuurust kotletti.
Küpseta neid grillil või pannil u 2 minutit ühe poole kohta või kuni parajalt küpsed.
Ümber pöörates tõsta kotlettidele juust ja lase sellel sulada, kuni need valmivad.
Rösti või soojenda grillil ka võileivaviilud.
Sega kokku kaste ja määri see viiludele.
Tõsta alumistele saiaviiludele kaks kotletti, nendele hapukurgiviilud, salatilehed ja pealmised saiaviilud.