Neljale
4
tk
|
Leiburi Burgerikukkel seesamiseemnetega
|
4
tk
|
Rakvere Veiseburger
|
4
viilu
|
Epiim Eesti juust
|
200
g
|
peakapsast
|
4
sl
|
Felix Burgerikaste
|
2
sl
|
majonees
|
2
sl
|
hapukoor
|
1
tl
|
Felix Malbe sinep
|
4
viilu
|
tomat
|
Haki kapsas peeneks, maitsesta kergelt soolaga ja jäta mõneks minutiks seisma.
Küpseta kotletid grillil või pannil vastavalt pakendi juhistele.
Peale teise poole keeramist lisa juust ja lase sellel sulada kuni kotlet valmib.
Kuumuta ka kuklipoolikud.
Mulju kapsast käte vahel pehmemaks ja sega sinepi, hapukoore ja majoneesiga.
Lisa vajadusel paar supilusikatäit vett, et saada sobivalt mahlane salat.
Kata kuklipooled burgerikastmega, tõsta alumistele pooltele kotletid, nendele tomativiilud ja kapsasalat.
Kata pealmiste kuklipooltega.