Retroburger

30 min
Lihtne

Neljale

Koostisosad

4 tk
Leiburi Burgerikukkel seesamiseemnetega
4 tk
Rakvere Veiseburger
4 viilu
Epiim Eesti juust
200 g
peakapsast
4 sl
Felix Burgerikaste
2 sl
majonees
2 sl
hapukoor
1 tl
Felix Malbe sinep
4 viilu
tomat

Valmistamine

1

Haki kapsas peeneks, maitsesta kergelt soolaga ja jäta mõneks minutiks seisma.

2

Küpseta kotletid grillil või pannil vastavalt pakendi juhistele.

3

Peale teise poole keeramist lisa juust ja lase sellel sulada kuni kotlet valmib.

4

Kuumuta ka kuklipoolikud.

5

Mulju kapsast käte vahel pehmemaks ja sega sinepi, hapukoore ja majoneesiga.

6

Lisa vajadusel paar supilusikatäit vett, et saada sobivalt mahlane salat.

7

Kata kuklipooled burgerikastmega, tõsta alumistele pooltele kotletid, nendele tomativiilud ja kapsasalat.

8

Kata pealmiste kuklipooltega.

Head isu!