Seene-spinatiburger

20 min
Lihtne

Neljale

Koostisosad

4 tk
Leiburi Brioche burgerikukkel
4 tk
Rakvere Veiseburger
4 viilu
Rakvere Itaaliapärane toorsuitsupeekon
4 viilu
Epiim Eesti juust
4 tk
portobello seen
1 sl
oliiviõli
1 sl
sidrunimahl
Suur peotäis spinatit
Veidi soola
Kaste:
4 sl
Felix Tomatiketšup
4 sl
Felix Malbe sinep

Valmistamine

1

Määri seened kergelt õliga. Küpseta kotletid grillil või pannil vastavalt pakendi juhistele.

2

Peale teise poole keeramist lisa juust ja lase sellel sulada kuni kotlet valmib.

3

Burgerikotlettidega samal ajal tõsta grillile ka seened ja küpseta sama kaua, vahepeal keerates.

4

Küpseta grillil või pannil krõbedaks ka peekon ja viimasena soojenda kiirelt kuklipoolikud. Sega kastme koostisained ja määri kuklipoolikutele.

5

Maitsesta seened ja spinatilehed kergelt sidrunimahlaga.

6

Tõsta kuklitele kotletid, nendele krõbedad peekoniviilud, spinat ja portobello.

7

Kata pealmise kuklipoolikuga.

Head isu!