Neljale
4
tk
|
Leiburi Brioche burgerikukkel
|
4
tk
|
Rakvere Veiseburger
|
4
viilu
|
Rakvere Itaaliapärane toorsuitsupeekon
|
4
viilu
|
Epiim Eesti juust
|
4
tk
|
portobello seen
|
1
sl
|
oliiviõli
|
1
sl
|
sidrunimahl
|
|
Suur peotäis spinatit
|
|
Veidi soola
|
|
Kaste:
|
4
sl
|
Felix Tomatiketšup
|
4
sl
|
Felix Malbe sinep
|
Määri seened kergelt õliga. Küpseta kotletid grillil või pannil vastavalt pakendi juhistele.
Peale teise poole keeramist lisa juust ja lase sellel sulada kuni kotlet valmib.
Burgerikotlettidega samal ajal tõsta grillile ka seened ja küpseta sama kaua, vahepeal keerates.
Küpseta grillil või pannil krõbedaks ka peekon ja viimasena soojenda kiirelt kuklipoolikud. Sega kastme koostisained ja määri kuklipoolikutele.
Maitsesta seened ja spinatilehed kergelt sidrunimahlaga.
Tõsta kuklitele kotletid, nendele krõbedad peekoniviilud, spinat ja portobello.
Kata pealmise kuklipoolikuga.