Supp, mis soojendab Su kõhtu kõledatel talveõhtutel ning millega saad särada külalisi võõrustades. Komplimendid on garanteeritud.
5-6
tk
|
Mugulsibul
|
3
tk
|
Küüslauguküüs
|
1
vars
|
Porrulauk
|
50
g
|
Epiima 82% või
|
300
g
|
Valge vein
|
1,5
l
|
Veisepuljong
|
|
Soola, pipart, suhkrut, peterselli, tilli ja rohelist sibulat
|
|
Meelepärast saia või sepikut
|
250
g
|
Epiima Special juust
|
Koori sibulad ja pese porrulaugud jooksva vee all puhtaks. Tükelda need suupärasteks ribadeks. Pane 1/3 tükeldatud porrulaugust kõrvale, et see hiljem valmis supile lisada.
Sulata potis või ning kuumuta sibul ja ülejäänud porrulauk selles läbi.
Lisa valge vein ja lase segul vaiksel tulel 10 minutit haududa.
Kalla potti veisepuljong ja keeda suppi vaiksel tulel umbes tund aega. Seejärel lisa supile peeneks hakitud küüslauk ja alguses kõrvale pandud porrulauk.