250
g
|
šampinjone
|
3
|
küüslauguküünt
|
|
võid seente praadimiseks ja saiade määrimiseks
|
1
sl
|
hakitud tüümianit, lisaks mõned oksad kaunistuseks
|
|
soola
|
8
viilu
|
röstsaia
|
200
g
|
Eesti Leibjuustu
|
Viiluta seened ja küüslauguküüned.
Kuumuta pannil 2 sl võid, prae seeni ja küüslauku koos tüümianiga, aeg-ajalt segades 5-7 minutit.
Maitsesta soolaga.
Määri saiad ühelt küljelt võiga.
Jaga pooled juustuviilud saiadele (NB! mitte võisele küljele, see jääb väljapoole)
Tõsta peale seened.
Kata seened ülejäänud juustuviiludega.
Tõsta peale teised saiaviilud, nii et võine pool jääb peale.
Said nüüd neli seenetäidisegavõileiba.
Kuumuta pannil 1 sl võid.
Prae kõik neli saia mõlemalt küljelt kuldseks, kuni juust on sulanud ja saiad läbi kuumenenud.
Serveeri ägeda kõrge kuhilana.
Puista enne söömist peale tüümianit.