Soe seene-juustu võileib

30 min
Lihtne

Koostisosad

250 g
šampinjone
3
küüslauguküünt
võid seente praadimiseks ja saiade määrimiseks
1 sl
hakitud tüümianit, lisaks mõned oksad kaunistuseks
soola
8 viilu
röstsaia
200 g
Eesti Leibjuustu

Valmistamine

1

Viiluta seened ja küüslauguküüned.

2

Kuumuta pannil 2 sl võid, prae seeni ja küüslauku koos tüümianiga, aeg-ajalt segades 5-7 minutit.

3

Maitsesta soolaga.

4

Määri saiad ühelt küljelt võiga.

5

Jaga pooled juustuviilud saiadele (NB! mitte võisele küljele, see jääb väljapoole)

6

Tõsta peale seened.

7

Kata seened ülejäänud juustuviiludega.

8

Tõsta peale teised saiaviilud, nii et võine pool jääb peale.

9

Said nüüd neli seenetäidisegavõileiba.

10

Kuumuta pannil 1 sl võid.

11

Prae kõik neli saia mõlemalt küljelt kuldseks, kuni juust on sulanud ja saiad läbi kuumenenud.

12

Serveeri ägeda kõrge kuhilana.

13

Puista enne söömist peale tüümianit.

Head isu!