Kui võileivagrill on kappi niisama seisma jäänud, siis on aeg see välja võtta! Eesti leibjuustuga saad valmistada imelisi võikusid. Spinati võid retseptis asendada rukola või karulauguga.
100
g
|
Spinatit
|
50
g
|
Röstitud Soolatud India pähkleid
|
50
g
|
Epiima Bresto Riivjuustu
|
7
sl
|
Oliivõli
|
4
tk
|
Röstsai
|
4
viilu
|
Epiima Eesti Leibjuust
|
Spinatipesto:
Pane kõik komponendid köögikombaini ning purusta ühtlaseks massiks. Vajadus korral lisa soola või pipart.
Võikud:
Laota saiad lauale. Määri kahele saiale pestot, aseta kummalegi 2 viilu juustu ning kata teise kahe saiaga. Küpseta võileivagrillis kuldkollaseks ja krõbedaks. Söö soojalt.
*Nipp: määri saiadele võid nii, et võine pool jääks välja poole. Nii küpsevad saiad sulavõis ja saavad eriti mõnusa krõbeduse ja maitse.