50
g
|
rukkleivakesed, kuivatatud, original (linkosuo)
|
40
g
|
Epiim Bresto light juustu
|
55
g
|
Matsimoka täissuitsuvorsti
|
30
g
|
marineeritud kurki
|
30
g
|
tomatipasta Pomi
|
|
basiilik, pitsamaitseaine
|
Määri leivakorvikesed seest tomatipastaga, raputa peale soovi korral pitsamaitseainet.
Haki marineeritud kurk pisikesteks kuubikuteks ja jaga korvikestesse tomatipasta peale.
Seejärel lõika suitsuvorst viiludeks ja siis peenikesteks ribadeks. Jaga korvikestesse ära.
Riivi juust ja jaga korvikeste peale ära.
Aseta leivakorvikesed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 200-kraadises ahjus 10-15 minutit.
Serveeri soovi korral värske basiilikuga.
Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!