Toast suitsusingi, juustu ja praemunaga

15min
Lihtne

See võiku on parim mugavustoit, mis sobib hästi hiliseks hommikusöögiks. Prae saiaviilud mõnuga krõbedaks ja lase juustul korralikult sulada.

Kogus: 2 tk. *saiaviiludevahele võid määrida ka endale meelepärast kastet ning lisadatomatit.

Koostisosad

2
muna
4
viilu saia
4
viilu suitsusinki
4
viilu Epiima Hollandi juustu
1
pisike sibul
40 g
Epiima Eesti võid
veidi õli
soola, pipart
1
küüslauguküüs
Värsket tüümiani

Valmistamine

1

Määri iga saiaviilu mõlemale küljele võid.

2

Lao kahe saiaviilu vahele täidis selles järjekorras: juust, kaks singiviilu, sibulaviilud ja juust.

3

Kuumuta pannil õli koos küüslaugu ja tüümianiga.

4

Prae toast’id keskmisel kuumusel  mõlemalt poolt kuldpruuniks.

5

Löö pannile ka munad ning küpseta nii, kuidas soovid (härjasilmana või mõlemalt poolt praetuna).

6

Serveeri värske tüümianiga.

Head isu!