See võiku on parim mugavustoit, mis sobib hästi hiliseks hommikusöögiks. Prae saiaviilud mõnuga krõbedaks ja lase juustul korralikult sulada.
Kogus: 2 tk. *saiaviiludevahele võid määrida ka endale meelepärast kastet ning lisadatomatit.
2
|
muna
|
4
|
viilu saia
|
4
|
viilu suitsusinki
|
4
|
viilu Epiima Hollandi juustu
|
1
|
pisike sibul
|
40
g
|
Epiima Eesti võid
|
|
veidi õli
|
|
soola, pipart
|
1
|
küüslauguküüs
|
|
Värsket tüümiani
|
Määri iga saiaviilu mõlemale küljele võid.
Lao kahe saiaviilu vahele täidis selles järjekorras: juust, kaks singiviilu, sibulaviilud ja juust.
Kuumuta pannil õli koos küüslaugu ja tüümianiga.
Prae toast’id keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Löö pannile ka munad ning küpseta nii, kuidas soovid (härjasilmana või mõlemalt poolt praetuna).
Serveeri värske tüümianiga.