Neljale
8
viilu
|
Leiburi Kirde pala
|
4
viilu
|
Rakvere ameerikapärane toorsuitsupeekon
|
4
viilu
|
Epiim Hollandi juust
|
4
sl
|
Felix Tomatiketšsup
|
1
sl
|
adžika
|
4
tk
|
muna
|
1
tk
|
avokaado
|
8
viilu
|
tomat
|
|
lehtsalat
|
Särista peekoniviilud pannil krõbedaks ja tõsta taldrikule.
Klopi munad 3 sl vee ja adžikaga läbi ja maitsesta kergelt soolaga.
Vala segu samale, peekonirasvaga kaetud pannile ja kuumuta segades paari minuti jooksul, kuni segu on parajalt tahenenud.
Rösti saiaviilud, kata ketšupiga ja tõsta soojadele saiadele juustuviilud, jaga peale viilutatud avokaadod, munapuder, peekon ja tomativiilud.
Kata lehtsalati ja pealmiste saiaviiludega.