4
|
minitortiljat või -lavašši
|
8
viilu
|
Koorest juustu
|
8
sl
|
punaseid konservube
|
8
sl
|
konservmaisi
|
8
|
konserv-jalapenot
|
|
tšillihelbeid
|
|
soola, musta pipart
|
|
värsket koriandrit
|
|
Salsa: 1 tomat, pool punast sibulat, soola, pipart, laimimahla
|
|
veidi õli saiade praadimiseks
|
Kuumuta pannil veidi õli.
Valmista quesadillad pannil ükshaaval.
Tõsta üks minilavašš või -tortilja pannile.
Kata pind kahe juustuviiluga.
Tõsta ühele poolele 2 sl ube, 2 sl maisi ja paar jalapeno viilu.
Pudista peale veidi tšillihelbeid.
Kuumuta saia paar minutit, kuni juust hakkab sulama.
Keera seejärel ilma ubade ja maisita saiapool teisele peale, nii et saad poolringi.
Keera see ümber ja prae madalal kuumusel veel paar minutit, kuni juust on mõnusasti sulanud.
Salsa tegemiseks haki tomat ja sibul väikesteks kuubikuteks.
Sega nad omavahel ja maitsesta laimimahla, soola ja musta pipraga.
Söö quesadillasid kohe soojalt, koos tomatisalsa ja värske koriandriga.